Lietuvos arboristikos centras

Font Size

Cpanel
Naujienos ir informacija Kasmetinis Europos arboristikos tarybos susirinkimas ir Vilniaus kaip Europos medžių miesto apdovanojimo ceremonija dėl pandemijos vėl atšaukti ir nukelti į 2024 metus

Naujienos ir informacija

Kasmetinis Europos arboristikos tarybos susirinkimas ir Vilniaus kaip Europos medžių miesto apdovanojimo ceremonija dėl pandemijos vėl atšaukti ir nukelti į 2024 metus

EAC logo 2016-4c 150Kasmetinis (jau kartą nukeltas) Europos arboristikos tarybos (EAC) susirinkimas (AGM) ir Vilniaus kaip Europos medžių miesto ECOT) apdovanojimo ceremonija, turėję vykti š.m. spalio mėn. 21-23 dienomis Vilniuje, dėl COVID-19 pandemijos atšaukti.

Po išsamios diskusijos apie šių metų AGM ir ECOT apdovanojimą mūsų EAC Vykdomojo komiteto nariai, susitarę su ECOT darbo grupės nariais, nusprendė planuojamus renginius perkelti į Vieną / Austriją.

Data išlieka išlieka ta pati - 2021 m. spalio 21-23 d.d.

Atsižvelgiant į dabartinę COVID-19 pandemijos situaciją, kai Europos Sąjungos vadovybė perspėja dėl kelionių į Lietuvą pandemijos metu, nuspręsta, kad visiems dalyviams, pranešėjams ir svečiams bus saugiau susitikti Vienoje. Kolegos Austrijoje ir Vienos mieste nekantrauja ir džiaugiasi, galėdami sutikti visą EAC šeimą.

Atsižvelgdamas į aplinkybes, dėl kurių 2021 m. AGM ir ECOT apdovanojimai negali vykti Lietuvoje, Vykdomasis komitetas taip pat nusprendė šiuos du renginius atidėti 2024 metams. 

Europos arboristikos tarybos pranešimas

Copyright © 2024 Lietuvos arboristikos centras. Visos teisės saugomos. Designed by JoomlArt.com. Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU Bendrąją Viešą Licenciją.